BALAKRYL nebo COLORNAL?

Zkuste Colornal, který Vás překvapí kvalitou i cenou!

Antonín Holan
Antonín Holan

Věrní zákazníci barev značky Balakryl, máme pro vás  novinku! Představujeme Colornal, revoluční alternativu, která přináší ještě větší radost z natírání. Přestože jste si možná oblíbili dosavadní kvalitu, Colornal přichází s několika vylepšeními, která vás příjemně překvapí.

BALAKRYL nebo COLORNAL

Vysoká sytost odstínů

S Colornal Mat získáte barvy plné života a intenzity. Každý odstín je ještě výraznější, což umocňuje atmosféru vašeho prostoru a dodává mu nový rozměr.

Extra odolnost

Colornal Mat není jen barvou, ale také ochrannou vrstvou na vybraném povrchu. S vysokou odolností vůči poškrábání a otěru si můžete být jisti, že natíraný povrch bude vypadat jako nový po delší dobu.

Příjemnější aplikace

Díky své pokročilé formulaci se Colornal Mat nanáší s lehkostí a rovnoměrností. Natírání bude radost a výsledek profesionální.

Eko-přátelský přístup

S nízkým obsahem VOC můžete malovat s klidem, vědomi si minimálního dopadu na kvalitu životní prostředí a vzduchu v domě.

Bezpečnost pro vaše děti

S Colornal Mat si můžete být jisti, že oblíbené hračky vašich dětí jsou nejen krásně natřené, ale také bezpečné. Barva splňuje normu ČSN-EN 71-3, a tak máte jistotu, že dítěti neublíží ani v případě intenzivního ocucávání.

Širší spektrum barev

Colornal Mat vám přináší bohatší paletu barev, které umožňují individuální vyjádření vaší kreativity. Nové odstíny vám otevírají nové možnosti pro úpravu vašeho prostoru. Podívejte se na vzorník zde.

Je levnější

Colornal je prostě levnější. Dostanete stejnou kvalitu za nižší cenu. Vyzkoušejte a uvidíte.

Balakryl vás možná doposud uspokojoval, ale Colornal Mat nabízí změnu, kterou si zamilujete. Při dalším malířském projektu dejte této nové barvě příležitost a zkuste, jaký rozdíl může udělat pro vaši domácnost. Přinesete do svých prostor novou energii, kvalitu a jedinečný vzhled, který vás potěší. Nebojte se změny, zkuste Colornal Mat a objevte, jak může inovativní barva obohatit váš domov.