Primalex

Primalex je uznávanou značkou v oblasti stavebních nátěrových hmot. Tato značka je známá pro své kvalitní vodou ředitelné nátěrové hmoty, včetně barev, omítek a dalších povrchových úprav. Primalex se těší pověsti spolehlivého a trvanlivého výrobce, který je oblíbený mezi stavebníky, malíři a zákazníky, kteří hledají kvalitní produkty pro stavební a dekorační účely.

U nás naleznete produktové řady:

Primalex Standard

Primalex Standard bílá barva garantuje vysokou kvalitu interiérového nátěru. Tento produkt se vyznačuje vysokou kryvostí a prodyšností povrchu. Primalex Standard je vhodný zejména pro malování stěn, stropů, garáží, sklepů apod. Navíc je tato barva na bázi přírodních surovin.

Primalex Plus

Primalex Plus bílý je nejprodávanější a nejoblíbenější produkt značky Primalex v oblasti vnitřních malířských nátěrů. Aktuální receptura zachovává osvědčené vlastnosti jako je výborná kryvost, vysoká otěruvzdornost a zároveň garantuje jeho vyšší bělost (min. 86% BaSO4) i hluboce matný konečný vzhled produktu. Vhodný pro malování minerálních povrchů ve středně zatěžovaných interiérech např. stěn a stropů ložnic, obývacích pokojů či chodeb, ale také kanceláří.

Primalex Polar

Primalex Polar nabízí perfektní bělost, která projasní váš interiér. Garantuje nejvyšší stupeň polární bělosti (min. 92% ) díky pečlivému výběru nejkvalitnějších kalcinovaných vápenců a vysokému podílu titanové běloby. Primalex Polar nabízí dojem většího a vzdušnějšího prostoru vašeho interiéru. Je ideální pro malování stěn a stropů minerálních omítek i sádrokartonových desek interiérů v obytných a komerčních prostorech. Vhodný i pro interiéry se zvýšeným požadavkem na osvětlení.