Het

Společnost HET spol. s r.o. je český výrobce a obchodní společnost specializující se na stavební hmoty. Byla založena v roce 1991 a začala svou činnost distribucí základních malířských surovin. Postupně rozšířila svůj sortiment o nátěrové hmoty, včetně klihových nátěrů, interiérových disperzních barev a fasádních barev. Díky aktivní obchodní politice a investicím do moderních technologií se HET stala druhým největším výrobcem vodou ředitelných nátěrových hmot v České republice.

Společnost HET se zaměřuje na využívání kvalitních surovin a produkuje výrobky s vyšší užitnou hodnotou, včetně rozpouštědlových nátěrových hmot, zejména v sortimentu lazur. Dlouhodobě investuje do marketingu a marketingové komunikace, navázala partnerství s fotbalovou ligou a českou fotbalovou reprezentací.

HET si zakládá na vysoké kvalitě svých výrobků a snaze uspokojit potřeby a požadavky svých zákazníků a obchodních partnerů. Její rozsáhlá distribuční síť pokrývá klíčové oblasti maloobchodního a stavebního trhu, což jí umožňuje dosahovat výborných obchodních výsledků.

Výrobky značky Het jsou zastoupeny v následujících kategoriích: